Anlık Bildirim

Xiaomi'nin yeni nesil oyuncu telefonu Black Shark 3'ün tanıtım tarihi belli oldu

Uzunca bir süredir haberlerimize konu olan Black Shark 3 resmen tanıtılmaya hazırlanıyor. Geliştirme aşamasında Tencent'in de yer aldığı cihazın lansman tarihi belli oldu.

Xiaomi'nin yeni nesil oyuncu telefonu Black Shark 3'ün tanıtım tarihi belli oldu Tam Boyutta Gör

Black Shark serisinin bir sonraki oyuncu telefonu 3 Mart tarihinde tanıtılacak. Şirket ilk 5G özellikli Black Shark 3 modelini, Çinli teknoloji devi Tencent ile birlikte geliştirdi.

Fiyatı henüz belli değil

Black Shark 3, 16GB RAM, 120Hz yenileme hızı sunan QHD ekran ve Snapdragon 865 yonga seti ile gelecek. Ayrıca cihazın 65W hızlı şarj ve 5.000 mAh pil kapasitesine sahip olmasına ise kesin gözüyle bakılıyor diyebiliriz. Bir süre önce Black Shark, teknoloji ve oyun devi Tencent ile iş birliği yaparak, cihazların yazılım optimizasyonu konusunda birlikte çalıştıklarını duyurmuştu.

Xiaomi'nin yeni nesil oyuncu telefonu Black Shark 3'ün tanıtım tarihi belli oldu Tam Boyutta Gör

Black Shark 3'ün ise bu iş birliğinin bir sonucu olarak, karşımıza hangi yeniliklerle çıkacağı ise şimdiden merak konusu olmuş durumda. Black Shark 3 etkinliğinin resmi Weibo gönderisinin Tencent Black Shark 3 adlı bir cihazla gönderilmiş olması ise bu durumu doğrular nitelikte. Akıllı telefonun fiyatının ne olacağı konusunda ise şimdilik bir bilgi mevcut değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim