Anlık Bildirim

Noctua soğutmalı, ASUS GeForce RTX 3070 görüntülendi

ASUS'un Avusturyalı bir soğutma teknolojisi üreticisi olan Noctua ile çalıştığına dair ilk gösterge, kartın geçtiğimiz ayda Avrasya Ekonomik Komisyonu web sitesinde listelenmesiyle ortaya çıkmıştı.

Noctua fan tasarımlı RTX 3070 görüntülendi Tam Boyutta Gör

RTX 3070 Noctua modeline ait haberlerine daha önce yer vermiş olsak ta, karta ait herhangi bir fotoğraf ulaşamadık. En nihayetinde, ASUS ve Noctua işbirliğinin etkileri şaşırtıcı bir şekilde ortaya çıkmış gibi görünüyor.

Noctua fan tasarımlı RTX 3070 görüntülendi Tam Boyutta Gör

Kart, 3 adet DP ve 2 adet HDMI portundan oluşan standartların dışında bir görüntü çıkış yapılandırmasına sahip 3,5 ekran kartı yuvasını kaplayacak şekilde tasarlanmış. Görüntülere bakacak olursak, bu modelin de standart RTX 3070'ler gibi çift 8 pinli güç konektörüne sahip olduğunu söylenebilir. Avrasya Ekonomik Komisyonu web sitesinde yayınlanan RTX3070-O8G-NOCTUA ürün kodu, kartın fabrika çıkışlı hız aşırtmalı bir şekilde piyasaya sürüleceğini gösteriyor. Noctua'nın tasarladığı soğutma çözümlerine sahip bir karttan daha azını zaten bekleyemezdik. 

Kart, resmi adı GeForce RTX 3070 OC Noctua olarak 1137 USD perakende satış fiyatıyla piyasaya sürülecek. Teknik detaylara ait herhangi bir bilgi ise şimdilik mevcut değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8442 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
asus, nvidia ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim