Anlık Bildirim

Nokia 9.2 Pureview modelinin render görüntüsü ortaya çıktı

Ünlü sızıntı hesabı Ben Geskin, HMD Global'in yaklaşan amiral gemisi akıllı telefonunun render görüntüsünü paylaştı. Nokia 9.2 Pureview olarak adlandırılacak cihaz ekran altı kamera ile gelebilir.

Nokia 9.2 Pureview modelinin render görüntüsü ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Akıllı telefonlarla ilgili olarak yaptığı güvenilir sızıntılarla adından söz ettiren Ben Geskin, HMD Global şirketinin yaklaşan amiral gemisi Nokia 9.2 Pureview modelinin render görüntüsünü paylaştı.

Ekran altı kamera ile gelebilir

Yayınlanan görsellerde Nokia 9.2 Pureview akıllı telefon modelinin, mavi renklere sahip cam bir kasanın yanı sıra, çentiksiz veya deliksiz bir ekranı var. Bu da cihazın daha önceki söylentilerde olduğu üzere ekran altı kamera teknolojisi ile gelebileceğine işaret ediyor diyebiliriz. Arka panelde ise yuvarlak bir biçimde tasarlanan dörtlü kamera modülü göze çarpıyor.

Nokia 9.2 Pureview modelinin render görüntüsü ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Nokia 9.2 Pureview'ın teknik özellikleri konusunda ise kesinleşen bir bilginin olmadığını belirtelim. Sızan haberlere göre cihaz Qualcomm Snapdragon 865 işlemci, 5G desteği, 8GB RAM, 128GB depolama alanı ve P-OLED olarak adlandırılan 2560x1440 çözünürlüğünde ekranla gelecek. Akıllı telefonun ne zaman tanıtılacağı konusunda ise henüz bir bilgi mevcut değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim