Anlık Bildirim

Norman Reedus'tan güzel haber: Death Stranding 2 için konuşmalar başladı

Oyun dünyasının başarılı ismi Hideo Kojima'nın son oyunu olan Death Stranding'in devamı için konuşmalar başlamış. Haberler oyunun başrolü Norman Reedus'tan geliyor.

Norman Reedus, Death Stranding 2'den güzel haber verdi Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını 505 Games'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Kojima Productions'ın yaptığı Death Stranding, 2019 yılında çıkmış ve yılın en çok konuşulan oyunlarından birisi olmuştu. Şimdi ise ikinci oyun için haberler gelmeye başladı.

Death Stranding 2 İçin Görüşmeler Başladı

Geçtiğimiz günlerde AdoroCinema ile röportaj yapan başarılı aktör Norman Reedus, "Sanırım Death Stranding 2'yi yapacağız. Oyun için şu anda görüşmeler yapılıyor." dedi. Bu durum aslında başka bir anlama daha çıkıyor, eğer Death Stranding 2 gelirse Norman Reedus yine projeye dahil olacak.

Death Stranding her ne kadar çok konuşulan bir oyun olsa da oyuncuları ikiye böldüğünü söylemek gerek. Oynanış olarak çok daha farklı ve bana göre iyi bir deneyim sunan Kojima, hikaye konusunda muazzam bir iş çıkartmıştı. Kojima Productions'ın şu anda yeni bir oyun üzerinde çalıştığı biliniyor ancak ne yazık ki hiçbir detay belli değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim