Anlık Bildirim

Nubia Red Magic 5G'nin detayları belli oldu: 16GB RAM, 64MP ana kamera, hava soğutma

Çin merkezli teknoloji üreticisi Nubia'nin, yakında piyasaya süreceği oyun odaklı akıllı telefon modeli Red Magic 5G'nin özellikleri belli oldu. Cihaz güçlü donanımla karşımıza çıkacak.

Nubia Red Magic 5G'nin detayları belli oldu: 16GB RAM, 64MP ana kamera, hava soğutma Tam Boyutta Gör

Nubia'nın yaklaşan akıllı telefon modeli Red Magic 5G'nin, 144Hz ekran yenileme hızı, 80W hızlı şarj ve çift modlu 5G desteği ile geleceği onaylanmıştı. Şimdi ise cihazın diğer özellikleri belli oldu.

Hava soğutma teknolojisi kullanılacak 

Nubia başkanı Ni Fei, Red Magic 5G'nin 16GB'a kadar LPDDR5 RAM ve hava soğutmalı hızlı şarj çözümü ile geleceğini açıkladı. Fei bu şarj çözümünün ayrıca, hızlı şarj sırasında telefonun aşırı ısınmasını önlemek için cihazın dahili soğutma fanına bağlı olacağını belirtiyor. Bu sayede de Red Magic 5G'nin şarj döngüleri sırasında sıcaklığını otomatik izleyecek ve cihazı soğutmak için fanı açacak. Sonuçta da daha kısa şarj süreleri ve daha düşük ısı dağılımı ile pilin uzun süre sağlıklı bir şekilde çalışması sağlanmış olacak.

Nubia Red Magic 5G'nin detayları belli oldu: 16GB RAM, 64MP ana kamera, hava soğutma Tam Boyutta Gör

RAM ve şarj ayrıntılarına ek olarak, Red Magic 5G ile çekilmiş bir fotoğraf örneği de yayınlandı. Söylentilere göre akıllı telefon henüz detayları belli olmayan iki kamera ile birlikte 64MP Sony IMX686 sensörüne sahip olacak. Cihazla ilgili diğer detay ve fiyatlandırma konusunun ise önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim