Anlık Bildirim

Nubia Red Magic 7 serisinin tanıtım tarihi açıklandı

Bir süredir gündemi meşgul eden oyun odaklı Nubia Red Magic 7 serisi için geri sayım başladı. Şirket, standart ve Pro olmak üzere iki versiyondan oluşacak serinin resmi lansman tarihini duyurdu.

Nubia Red Magic 7 serisinin tanıtım tarihi açıklandı Tam Boyutta Gör

Nubia oyun odaklı Red Magic 7 serisi akıllı telefonlarının resmi tanıtım tarihini açıkladı. Şirketin resmi Weibo hesabında yayınladığı postere göre lansman etkinliği 17 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek.

Etkinlik kapsamında Red Magic 7'nin standart ve Pro versiyonlarının duyurulması bekleniyor. Yeni akıllı telefonlar geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen Red Magic 6 ve 6 Pro modellerinin yerini alacak.

Nubia Red Magic 7 serisinin tanıtım tarihi açıklandı Tam Boyutta Gör

Red Magic 7 nasıl olacak?

İnternete sızdırılan bilgilere göre Red Magic 7, FHD+ çözünürlük ve 165 Hz yenileme hızına sahip 6.8 inç OLED ekran taşıyacak. Cihazın gücünü Snapdragon 8 Gen 1 yonga setinden alacağı bildiriliyor.

Akıllı telefon 16 GB'a kadar RAM ve 512 GB'a kadar dahili depolama seçeneğiyle sunulacak. Son olarak Red Magic 7'nin 165W hızlı şarj destekli 4.500 mAh pil ve 64 megapiksel ana sensör içeren üçlü arka kamerayla geleceğini ekleyelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim