Anlık Bildirim

Nubia Z60 Ultra yakında geliyor: Telefonun özellikleri neler?

Ekran altı kamerası ve sıradışı kamera dizilimiyle Nubia Z60 Ultra, 19 Aralık tarihinde tanıtılacak. Global pazarlara da gelecek olan telefonun özellikleri neler?
Nubia Z60 Ultra yakında geliyor: Telefonun özellikleri neler? Tam Boyutta Gör
Nubia, genellikle Çin'de faaliyet gösteren bir marka olsa da bazı ürünlerini küresel pazara da sunuyor. Nubia Z60 Ultra da bu ürünlerinden biri. Telefon, 19 Aralık'da tanıtılarak global olarak piyasaya sürülecek.

Nubia Z60 Ultra'nın beklenen özellikleri

Tasarım olarak köşeli hatlara sahip olan Nubia Z60 Ultra beşinci nesil ekran altına gömülü kamera sistemiyle geliyor. Böylelikle gerçek anlamda tam ekran deneyimi yaşamak mümkün oluyor. 6.8 inç büyüklüğündeki OLED ekran 1.5K çözünürlüğe ve 120 Hz yenileme hızına sahip olacak.

Nubia Z60 Ultra yakında geliyor: Telefonun özellikleri neler?
Snapdragon 8 Gen 3'den gücünü alacak olan telefon, 16 GB LPDDR5x RAM ve 1 TB UFS 4.0 depolamaya kadar seçenekler ile gelecek. Batarya tarafında yeni silikon karbon anoda sahip, enerji yoğunluğu daha yüksek 6000mAh kapasiteli pile sahip olacak. Bataryanın şarj hızı ise 80 Watt.
Nubia Z60 Ultra yakında geliyor: Telefonun özellikleri neler?
Nubia Z60 Ultra alışılmışın dışında kamera tasarımına sahip. Tek bir adada kamera sensörlerini toplamak yerine her sensör ayrı olarak yerleştirilmiş. Telefonun ana kamerası OIS destekli 50 megapisel çözünürlüklü bir sensör ile geliyor. Bunun yanında OmniVision OV64B 64 MP periskop kamera ve 50 MP ultra geniş kamera yer alıyor. Periskop kamera ile 3x zum yapabilmek mümkün. Önde ise 16 MP çözünürlüğünde selfie kamerasına yer verilmiş.

IP68 su ve toza dayanıklık sertifasına da sahip olacak telefon Android 14 temelli MyOS işletim sistemiyle gelecek. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim