Anlık Bildirim

Nvidia, Windows 7, 8 ve 8.1 için sürücü yayınlamayı sonlandırıyor

Nvidia, 2021'in Ekim ayı itibarıyla Windows 7, 8 ve 8.1 işletim sistemleri için Game Ready sürücüsü yayınlamayı bırakacak. Şirket kullanım oranı son derece yüksek olan Windows 10'a odaklanacak.

Nvidia, Windows 7, 8 ve 8.1 için sürücü yayınlamayı sonlandırıyor Tam Boyutta Gör

Grafik devi Nvidia, web sitesinin destek bölümünde 2021'in Ekim ayı itibarıyla Windows 7, Windows 8 ve Windows 8.1 için sürücü yayınlamayı bırakacağını duyurdu. Şirket 2024 yılının Eylül ayına kadar bu işletim sistemleri için kritik güvenlik yamaları sunmaya devam edecek.

Yeni özellikler, performans iyileştirmeleri veya hata düzeltmeleri içeren Game Ready sürücü güncellemeleri ise sadece Windows 10 için yayınlanacak. Nvidia'nın bu kararın ana nedenini Microsoft'un Windows 7 ve Windows 8 desteğini sona erdirmesi (Windows 8.1 için genişletilmiş destek 2023'e kadar sürecek) olarak gösteriyor.

Nvidia, Windows 7, 8 ve 8.1 için sürücü yayınlamayı sonlandırıyor Tam Boyutta Gör

Windows 10 kullanımı çok yüksek

Şirket, GeForce ekran kartı kullanıcılarının büyük çoğunluğunun zaten Windows 10'a geçtiğini belirtti. Windows 7, Windows 8 ve Windows 8.1 için en son sürücü 31 Ağustos 2021'de yayınlanacak. Steam istatistiklerine göre, kullanıcıların %92.87 gibi büyük bir kısmı Windows 10 kullanıyor. Nvidia da artık tamamen bu işletim sistemi üzerine odaklanacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim