Anlık Bildirim

Merakla beklenen yeni Nintendo Switch modeli "OLED Model" duyuruldu ve fiyatı açıklandı

Bir süredir söylentileri çıkan Nintendo Switch'in yeni modeli olan OLED Model resmi olarak duyuruldu. İşte OLED Model'in tüm özellikleri ve fiyatı!

OLED Model tanıtıldı: Fiyatı ve çıkış tarihi! Tam Boyutta Gör

Nintendo en başarılı konsolları arasına rahatlıkla adına yazdıran Nintendo Switch'in yeni modeli Nintendo Switch OLED Model resmi olarak duyuruldu. 

Duyurulan yeni OLED Model, söylentisi çıkan bazı özellikleri ne yazık ki barındırmıyor. Özellikle DLSS'in bu cihazda olması bekleniyordu ancak Nintendo'nun bu konudaki düşüncesi farklı gibi duruyor ya da söylentiler yalandan ibaret. Ancak isminden de anlaşılacağı gibi OLED ekran söylentileri doğrulandı.

Konsolun yeni modeli 8 Ekim 2021'de çıkış yapacak. Çıkışında beyaz renk dışında klasik neon kırmızı ve neon mavi renkli modeli de olacak. Ancak dikkat çekenin beyaz olduğunu söylemek gerek. Konsolun fiyatı ise beklenildiği gibi 349,99 dolar. Ülkemizdeki fiyatın ne olacağı ne yazık ki belli değil. Yeni konsolun tüm özelliklerini aşağıda bulabilirsiniz.

Nintendo Switch OLED Model Özellikleri

Yeni modelde 7 inçlik bir Oled ekran, geniş ve ayarlanabilir bir stand, kablolu LAN bağlantı noktası, gelişmis ses ve 64 GB'lık dahili hafıza bizleri bekliyor olacak. Ayrıca konsolu üç farklı modda kullanabilirsiniz:

  • TV modu: Nintendo Switch oyunlarını TV'de oynamak için Nintendo Switch (OLED model) konsolunu yuvaya yerleştirin. Kullanıcılar, yerleşik kablolu LAN bağlantı noktasını kullanarak, TV modunda çevrimiçi bağlanmanın başka bir yolunun keyfini çıkarabilir.
  • Masaüstü modu: Konsolun arkasındaki standı çevirin ve kutudan çıkar çıkmaz birlikte verilen iki Joy-Con kontrol cihazını kullanarak çok oyunculu oyunlar oynamak için konsolun ekranını kullanın. Geniş ayarlanabilir stand, sağlam bir temel oluşturur. Ayrıca oyuncuların görüntüleme açısında daha fazla aralıkla konsolu serbestçe eğmesine olanak tanır, böylece ekranı daha kolay görebilir.
  • Avuç içi modu: Kullanıcılar, elde taşınır modunda konsolu gittikleri her yere götürebilir ve arkadaşlarıyla yerel veya çevrimiçi  çok oyunculu oynayabilir. 7 inçlik OLED ekran, canlı renkler ve yüksek kontrast sağlar.

Nintendo Switch için önceden piyasaya sürülen tüm Joy-Con kumandaları bu yeni modelle uyumludur. Ek olarak, Nintendo Switch (OLED model), Nintendo Switch oyunlarının tam kitaplığıyla uyumludur

Yeni modelin tüm görsellerini aşağıdaki galeri kısmında bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11115 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nintendo switch, OLED Model ve
2 etiket daha Ev Elektroniği Galeri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim