Anlık Bildirim

OnePlus 12 kablosuz şarj özelliğini geri getirecek

Güvenilir kaynaklara göre Aralık ayında resmiyet kazanması beklenen OnePlus 12 kablosuz şarj özelliğini geri getirecek. Çinli marka bir önceki modelde bu özelliği rafa kaldırmıştı.
OnePlus 12 kablosuz şarj özelliğini geri getirecek Tam Boyutta Gör
OnePlus 12 kablosuz şarj gibi aranan bir özelliği geri getirecek. Hatırlayacağınız üzere OnePlus 11 kablosuz şarj sunmadığı için büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştı. Çinli üreticinin OnePlus 12'de bu teknolojiyi geri getirmesi hiç şüphesiz ki markanın hayranları tarafından memnuniyetle karşılanacak.

OnePlus söz konusu teknlojinin yavaşlığı nedeniyle kablosuz şarjı cihazlarına eklemekte uzun süre temkinli davrandı. Ancak, OnePlus 8 Pro, 9 Pro ve 10 Pro gibi modelleriyle 50W kablosuz şarj özelliği sunarak bu alana giriş yaptı. Ne yazık ki, OnePlus 11 ile bu özellik kaldırıldı ve bu da pek çok kişiyi memnun etmedi.

OnePlus 12 kablosuz şarj özelliğini geri getirecek Tam Boyutta Gör

Şarj hızı kaç olacak?

Güvenilir kaynaklardan sızan bilgilere göre OnePlus 12 kablosuz şarjı geri getirecek. Şarj hızının önceki modellerle aynı seviyede yani 50 watt olacağı ifade ediliyor. OnePlus temsilcileri bu yılın başlarında gelecekteki modellere kablosuz şarj eklemeyi düşündüklerini söylemiş ancak bunun tam olarak ne zaman gerçekleşeceğini belirtmemişti.

OnePlus 12'nin Aralık ayında duyurulması bekleniyor. Amiral gemisi akıllı telefonun Qi2 kablosuz şarj teknolojisine sahip ilk Android akıllı telefonlardan biri olma ihtimalinin yüksek olduğunu hatırlatalım. Bu arada kısa süre önce cihazın ilk canlı görüntüleri de ortaya çıktı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim