Anlık Bildirim

OnePlus 12'nin 24GB RAM seçeneği, küresel pazarlara sunulmayabilir

23 Ocak'ta küresel pazarlarda satışa sunulacak OnePlus 12 ve 12R'nin depolama seçenekleri ortaya çıktı. İddialara göre Çin'deki OnePlus 12'nin 24GB RAM seçeneği, küresel pazarlara sunulmayabilir.
OnePlus 12'nin 24GB RAM seçeneği küresel pazarlara sunulmayabilir Tam Boyutta Gör
Teknoloji devlerinden OnePlus, geçtiğimiz günlerde OnePlus 12'yi Çin'de piyasaya sürmüştü. 23 Ocak'ta küresel pazarlarada da piyasaya sürülecek cihaz, Çin'de üç farklı RAM seçeneğiyle piyasaya sürülmüştü. Ancak yakın bir zamanda ortaya çıkan bir rapora göre küresel pazarlardaki RAM seçenekleri Çin'e kıyasla farklılık gösterebilir.

OnePlus 12, 12GB ve 16GB RAM seçenekleriyle 23 Ocak'ta küresel pazarlarda

Yakın bir zamanda ortaya çıkan bir rapora göre OnePlus 12 sadece iki farklı depolama seçeneğiyle küresel pazarlarda piyasaya sürülecek. İlki 12 GB RAM ve 256 GB depolama alanına sahip olurken, diğer OnePlus 12 varyantı 16 GB RAM ve 512 GB depolama alanına sahip olacak. Çin'de piyasaya sürülecen 24GB'lık varyant ise iddialara göre küresel pazarlarda satışa sunulmayacak.

OnePlus 12'nin 24GB RAM seçeneği küresel pazarlara sunulmayabilir Tam Boyutta Gör
Rapor sayesinde OnePlus 12R'nin de depolama seçenekleri ortaya çıktı. Rapora göre iki farklı depolama seçeneğiyle gelecek cihazın ilki 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanı sunarken ikincisi ise 16 GB RAM ve 256 GB depolama alanı sunacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim