Anlık Bildirim

Gerçek Squid Game'in ilk tam fragmanı yayınlandı: Her şey dizideki gibi

Netflix merakla beklenen gerçek Squid Game'in ilk tam fragmanını yayınladı. Görüntüler reality şovun, Güney Kore dizisi ile büyük benzerlikler taşıdığını gösteriyor.

Gerçek Squid Game'in ilk tam fragmanı yayınlandı: Dizideki gibi! Tam Boyutta Gör

Netflix, Güney Kore dizisi Squid Game'den uyarlanan Squid Game: The Challenge adlı reality şovunun ilk tam fragmanını yayınladı. Zorlu mücadelede 456 katılımcı, 4.56 milyon dolarlık ödül için yarışacak. Bunun televizyon yarışması tarihindeki en yüksek para ödülü olduğunu belirtelim.

Gerçek Squid Game'in ilk tam fragmanı yayınlandı: Dizideki gibi! Tam Boyutta Gör

Katılımcılar orijinal dizideki karakterlerin yaşadığı gibi ranzalı bir odada yaşayacaklar. Fragmana bakılırsa yarışmalar da benzer olacak. Örneğin içinde kocaman bir oyuncak bebeğin olduğu "Kırmızı Işık, Yeşil Işık" oyununda kaybedenler siyah boya ile vurulacak. Dizide ölümle sonuçlanıyordu.

Mekânlar ve kostümler aynı

Mekânların tasarımı ve gardiyanların kostümleri diziyle birebir örtüşüyor, olayısıyla dizinin hayranları bu yarışmadan da büyük keyif alacaktır. Toplamda 10 bölüm planlanıyor. Her birinde katılımcılar, diziden ilham alan ve şov için özel olarak hazırlanan yarışmalarda mücadele edecekler. Merakla beklenen reality şov 22 Kasım 2023'te yayınlanacak.

Gerçek Squid Game'in ilk tam fragmanı yayınlandı: Dizideki gibi! Tam Boyutta Gör

Squid Game dizisi 17 Eylül 2021 tarihinde Netflix platformunda yayınlandı ve dünya genelinde bir fenomen haline geldi. Sadece 28 gün içinde 111 milyon hesap tarafından izlendi ve toplamda 1.65 milyar saatten fazla izlenme süresine ulaştı. Güney Kore dizisi hala Netflix tarihinin en çok izlenen dizisi olmaya devam ediyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim