Anlık Bildirim

OnePlus 9 Pro render görselleriyle karşımızda

Çinli teknoloji devi OnePlus'ın yeni nesil amiral gemisi akıllı telefon modeli OnePlus 9 Pro'nun render görselleri paylaşıldı. İşte OnePlus 9 Pro'nun tasarımını gözler önüne seren o görseller:

OnePlus 9 Pro render görselleriyle karşımızda Tam Boyutta Gör

OnePlus'ın önümüzdeki yıl duyuracağı amiral gemisi OnePlus 9 Pro'nun render görselleri sızdırıldı. Sektörün önemli duyumcularından Steve Hemmerstoffer (@OnLeaks) tarafından paylaşılan görseller, telefonun tasarımını ortaya koyuyor. 

OnePlus 9 Pro tasarımı

Paylaşılan görseller, OnePlus 9 Pro'nun delikli bir ekran üzerine kurulacağını gösteriyor. 6.7 inç büyüklüğünde olacağı söylenen bu ekran, OnePlus 8T'nin aksine kavisli bir yapıda olacak. Dolayısıyla ön taraftan bakıldığında, OnePlus 9 Pro'nun selefi OnePlus 8 Pro'yu andıracağını söyleyebiliriz.

OnePlus 9 Pro render görselleriyle karşımızda Tam Boyutta Gör

İşbu arka tarafa geldiğinde ise OnePlus 8T'deki kamera tasarımına benzer, dikdörtgen şeklinde bir kamera düzeni kendini gösteriyor. Kamera kurulumunun içerisinde dört adet lens bulunuyor ancak kameralar hakkında herhangi bir bilgi bulunmuyor. 

Genel tasarım hatları itibariyle OnePlus 8 Pro ve OnePlus 8T'den izler taşıyan OnePlus 9 Pro'nun önümüzdeki yıl mart ayında duyurulması bekleniyor.

OnePlus 9 Pro render görselleriyle karşımızda Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim