Anlık Bildirim

OnePlus Nord 3 tasarımı ve özellikleri belli oldu

Akıllı telefon pazarında başarılı işlere imza atan OnePlus, orta segment rekabetine dahil olacak OnePlus Nord 3 için hazırlıklarını tamamladı. Yeni telefon neler sunacak? İşte detaylar
OnePlus Nord 3 tasarımı ve özellikleri belli oldu Tam Boyutta Gör
OnePlus, 7 Şubat tarihli Cloud 11 etkinliğinde amiral gemisi telefonlarını tanıtacak. Ayrıca marka, bu tepe model telefonlara ek olarak orta-üst segment pazarı için OnePlus Nord 3'ü hazırlanıyor. Bugün yaklaşan telefonun kilit özellikleri belli oldu. 

OnePlus Nord 3 tasarımı ve özellikleri belli oldu

Tasarımdan başlayacak olursak, OnePlus Nord 3 günümüz orta sınıf telefonlarda popüler olan ortalanmış delikli ekran ve düz tasarım hatlarına ev sahipliği yapıyor. Bununla birlikte arka panelinde dairesel iki kamera adası ile donatılan telefon, üç sensör ve çift LED flaş ile destekleniyor. Ayrıca paylaşılan görüntüler, OnePlus Nord 3'ün amiral gemisi OnePlus modellerinde karşımıza çıkan bir Uyarı Kaydırıcısı ile geleceğini gösteriyor. 

OnePlus Nord 3 tasarımı ve özellikleri belli oldu Tam Boyutta Gör
Sızıntılara göre OnePlus Nord 3, 6.74 inç boyutlarında 120Hz yenileme hızına ve 1.5K çözünürlüğe sahip AMOLED ekran ile donatılacak. Bu bilgi doğrulanırsa, Nord serisinde bugüne kadar gördüğümüz en yüksek ekran çözünürlüklü cihaz olacak. Bununla birlikte gücünü 4nm MediaTek 8200 yonga setinden güç alacak telefona, 64MP Omnivision veya 50MP Sony IMX 890 birincil sensöründen oluşan üçlü bir kamera tasarımı eşlik edecek.

Dimensity 8200'ün amiral gemisi bir işlemci olmadığını belirtelim. Bu bağlamda OnePlus Nord 3, performansı ile premium-orta seviye rekabetine dahil olacak gibi gözüküyor. Son olarak yeni telefonun 4.500 mAh veya 5.000 mAh kapasiteli batarya, Android 13 tabanlı OxygenOS 13 ve 100W hızlı şarj desteği ile gelmesi bekleniyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim