OpenAI Haberleri

Etiket
Son dakika openaı haberleri DH’de. Geçmişten bugüne (), openaı hakkında bilgi ve güncel haberleri buradan takip edin! Yeni haberlerden anında haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.
SON GÜNCELLEME
2 GÜN

GİRİLEN İÇERİKLER
3 VİDEO 246 HABER 3 GALERİ

ORTALAMA İÇERİK YOĞUNLUĞU
HAFTADA 2 İÇERİK

Openaı Son Dakika Haberleri

Güncel OpenAI Haberlerini Takip Edin 📰

Son dakika OpenAI haberleri de dahil olmak üzere OpenAI ile ilgili tüm haber ve gelişmeleri, bu sayfadan takip edebilirsiniz. Bu bağlamda konuyla alakalı 3 video, 3 galeri ve 240 adet OpenAI haber içeriği bulunmuş olup, tüm içerikler 11 sayfalı bu arşivde listelenmektedir.

OpenAI İle İlgili Son Haberler Neler ❓

DonanımHaber’deki güncel OpenAI haberleri içinde dikkat çeken gelişmeler şöyle 🔽

Anlık OpenAI Gelişmeleri DH’de 📢

Türkiye'nin en büyük teknoloji sitesi www.donanimhaber.com'da, yeni OpenAI haberlerini takip etmek isteyenler için her yıl olduğu gibi 2024’te de sizleri bilgilendirmeye devam ediyoruz. Dilerseniz son OpenAI haberlerini okuduktan sonra, Yapay Zeka İnceleme ve Videoları da izleyebilirsiniz.

OpenAI Hakkında

OpenAI, ABD merkezli yapay zekâ araştırma şirketi. Şirketin genel amacı insanlığa fayda sağlayabilecek yapay zekâ hakkında araştırma yapmaktır. 2015 yılının sonlarında San Francisco'da kurulan şirket, patent ve araştırmalarını halka açık hale getirerek diğer kurum ve araştırmacılarla “serbest iş birliği yapmayı” amaçlamaktadır. Elon Musk ve Sam Altman, yapay genel zekâdan kaynaklanan varoluşsal risk endişelerinden dolayı bu şirketi kurduklarını açıklamıştır. Organizasyon 2015 yılında Sam Altman, Reid Hoffman, Jessica Livingston, Elon Musk, Ilya Sutskever, Peter Thiel ve diğerleri tarafından San Francisco’da kurulmuş ve toplamda 1 milyar dolar bağışta bulunulmuşlardır. Elon Musk 2018 yılında yönetim kurulundan istifa etmiş ancak bağışçı olarak kalmıştır. Microsoft 2019 yılında OpenAI LP’ye 1 milyar dolarlık bir yatırım sağlamış ve Ocak 2023’te ikinci bir çok yıllık yatırım sağlamıştır; bu ikinci yatırımın 10 milyar dolar olduğu bildirilmektedir. ChatGPT yazılı cevap veren botun yapımı da OpenAI’a aittir.

OpenAI hakkında bilgi Vikipedi'den alınmıştır.

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim