Anlık Bildirim

OpenSea, Polygon (MATIC) desteğini açıkladı

OpenSea, Polygon’un Seaport protokol uygulamasına entegrasyonunu duyurdu. Kısa bir süre önce Solana ve Klaytn ile entegrasyonları duyuran OpenSea, bu sefer Twitter üzerinden Polygon desteğini duyurdu.

OpenSea, Polygon (MATIC) desteğini açıkladı Tam Boyutta Gör

Popüler NFT pazar yeri OpenSea, NFT koleksiyonları söz konusu olduğunda akla ilk gelen isimlerden. Bu noktada çalışmalarını günden güne hızlandıran pazar yeri, yakın zamanda duyurduğu açık kaynaklı web3 pazar yeri protokolü Seaport’u duyurmuştu. Bu protokol ile birlikte entegrasyonlarında çok daha aktif hareket edebilen OpenSea, son olarak Polygon‘a da destek sağladığını duyurdu.

OpenSea, konu hakkında açıklama yayımlayan geliştiriciler şu ifadelere yer verdi:

“Bugünden itibaren, Polygon’daki tüm yeni listeler ve teklifler için Seaport’u kullanmaya başlayacağız! OpenSea’deki herkesin deneyimini geliştirmek için Seaport’u birden fazla Blockchain ağında kullanmaya başlamaktan heyecan duyuyoruz”

İşlem hacminde 1 Mayıs tarihinde 400 milyon doların üzerinde gören OpenSea, ne yazık ki 28 Ağustos’ta sadece 5 milyon dolarlık işlem hacmi kaydetti. Bu noktada kripto para piyasasındaki düşüşü de göz önünde bulundurmakta fayda var ancak söz konusu işlem hacmi ETH bazında da ne yazık ki ATH seviyesinin yüzde 99 altında yer alıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim