Oppenheimer dünya genelinde 559.2 milyon dolar gibi etkileyici bir gişe hasılatına ulaşmış durumda ve henüz herhangi bir yavaşlama emaresi göstermiyor. Eleştirmenlerin Christopher Nolan'a methiyeler düzmesini sağlayan film şüphesiz ki "Barbenheimer" fenomenin rüzgarından da faydalandı.
Oscar'ın favorisi
Şimdiye kadar yapılmış en iyi savaş filmlerinden biri olarak kabul edilen Er Ryan'ı Kurtarmak, 482 milyon dolar hasılat elde etmişti. Yaklaşık yirmi yıl sonra vizyona giren Dunkirk ise 527 milyon dolar hasılata ulaştı. Yani gişe rekortmeni 2. Dünya Savaşı filmleri listesinin ilk iki sırası artık Nolan filmlerine ait.

Geçin bu hikayeleri, nüfusun yarısından çoğu, uygurlar, tibetliler, diğer etnik halklar sefalet içinde yüzüyor, hala daha açık et pazarları var, köpek, kedi eti gırla el altından, polislere rüşvet verilerek satılıyor, dünyanın en rüşvetçi ve dolandırıcı insanları bu çinliler, her türlü hile hurda pislik bunlarda, ne insan hakları ne hayvan hakları hiç bir şey yok.
Japonlar bunu nasıl kaptırdı yahu?
titanfall gerçek oluyor desenize
Tam teşekküllü işlevsel gerçek Mecha yapmak Japonlara değil de Çinlilere kısmetmiş.