Anlık Bildirim

Oppo ilk akıllı televizyonunu tanıttı: Smart TV S1

Çinli teknoloji devi Oppo bugün merakla beklenen ilk akıllı televizyonunu tanıttı. Smart TV S1 isimli model 65 inç QLED ekran, 18 hoparlör ve Wi-Fi 6 teknolojisine sahip.

Oppo ilk akıllı televizyonunu tanıttı: Smart TV S1 Tam Boyutta Gör

Oppo bugün uzun süredir gündemi meşgul eden ilk akıllı televizyonunu resmen tanıttı. Smart TV S1 olarak adlandırılan cihaz 4K çözünürlük, 120 Hz kare hızı, HDR teknolojisi ve Dolby Atmos desteği ile geliyor.

Akıllı televizyonda 4K çözünürlük (3840 x 2160 piksel) sunan 65 inç QLED panel mevcut. NTSC renk gamutunun yüzde 120’sini kapsayan panelin maksimum parlaklık değeri 1500 nit'e ulaşıyor.

Oppo ilk akıllı televizyonunu tanıttı: Smart TV S1 Tam Boyutta Gör

Smart TV S1, 8.5 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanına sahip. Gücünü ise 1.8 GHz hızında çalışan dört çekirdekli MediaTek MT9950 işlemcisinden alıyor.

Fiyat etiketi de açıklandı

Cihazda Dolby Atmos destekli ve 85W ses çıkışı sunan 18 adet hoparlör var. Aynı zamanda açılır-kapanır kamera, Breeno sesli asistan, Bluetooth 5.0 modülü, Wi-Fi 6 ve NFC uzaktan kumanda gibi özelliklerle donatıldığını belirtelim.

Oppo ilk akıllı televizyonunu tanıttı: Smart TV S1 Tam Boyutta Gör

Çinli şirketin ilk akıllı televizyonu iki HDMI 2.1, bir HDMI 2.0 ve iki adet USB Type-A portu içeriyor. Cihazın ColorOS TV işletim sistemiyle çalıştığını hatırlatalım.

Oppo Smart TV S1, 1 Kasım itibarıyla Çin'de satışa sunulacak. Akıllı televizyon 1.050 dolar fiyat etiketiyle mağaza raflarındaki yerini alacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8948 kez okundu.
15 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
oppo, akıllı tv ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim