Anlık Bildirim

Oppo Pad Air, Reno 8 serisi ile birlikte piyasaya sürülecek

Oppo'nun yeni tablet modeli Oppo Pad Air yakında karşımızda olacak. Sızıntılara göre Oppo Pad Air, Hindistan'da Oppo Reno 8 ailesi ile birlikte piyasaya sürülecek.

Oppo Pad Air, Reno 8 serisi ile birlikte piyasaya sürülecek Tam Boyutta Gör

Oppo'nun beklenen tablet modeli Oppo Pad Air çok yakında karşımızda. Bugün gelen sızıntılar Oppo Pad Air'in tanıtım tarihi hakkında detaylar taşıyor. Gelin Oppo Pad Air'in tanıtım tarihine ve özelliklerine göz atalım.

Oppo Pad Air, Haziran'da satışta olacak

Oppo 5G teknolojisi ile dikkat çeken Oppo Pad'den sonra şimdi de Oppo Pad Air modeli ile pazara giriş yapmaya hazırlanıyor. Yakın bir tarihte tanıtılacağını bildiğimiz Oppo Pad Air hakkında bugün 91mobiles tarafından bazı bilgiler ortaya çıktı. Gelen bilgilere göre Oppo Pad Air Hindistan'da Haziran ayı başında tanıtılacak. Oppo Reno 8'in de ülkede bu tarihte satılacağını düşünürsek iki modelin aynı anda piyasaya sürülmesi muhtemel.

Oppo Pad Air, Reno 8 serisi ile birlikte piyasaya sürülecek

Öte yandan Oppo Pad Air'in sızdırılan özelliklerine bakacak olursak bizleri ilk olarak 10,36 inç büyüklüğündeki LCD ekran karşılıyor. 1200 x 2000 piksel çözünürlük sunan bu ekran üzerinde 5MP'lik bir ön kamera taşıyor. Arka tarafta 8MP'lik bir arka kamera bulunurken, cihaz gücünü Snapdragon 680 yonga setinden alıyor. 4GB ve 6GB RAM bellek seçenekleri ile gelen Oppo Pad Air, 64GB ve 128GB depolama seçeneklerine de sahip olacak.

7100mAh batarya, 18W hızlı şarj desteği, dört hoparlör, Android 12 tabanlı ColorOS 12 UI gibi özelliklere de sahip olacak olan Oppo Pad Air 194 Dolar fiyat etiketine sahip olacak. Ayrıca siyah ve gümüş renk seçenekleri ile satılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim