Anlık Bildirim

Oppo Reno 5'in ilk teknik detayları belli oldu

Oppo Reno 5 TENAA'da listelendi ve bu sayede telefonunun özelliklerine ilk bakışımız sağlanmış oldu. Telefon, TENAA listesine göre 64 MP birincil lens ve 65 W hızlı şarj teknolojisine sahip olacak

Oppo Reno 5'in ilk teknik detayları belli oldu

TENAA veri tabanında iki farklı model numarası ile aynı özelliklere sahip yeni Oppo telefonunun, 2021'in ilk aylarında piyasaya sürmesini beklediğimiz yeni Oppo Reno 5 serisine ait olduğu düşünülüyor.

Orta seviye akıllı telefon pazarı odaklı olması muhtemel Oppo Reno 5, TENAA listesine göre 64MP birincil lense sahip olacak ve 65W hızlı şarj desteği sunacak.

Oppo Reno 5 ile ilgili ilk bilgiler

TENAA'da listelenen Oppo Reno 5, 6.43 inç ekrana sahip olacak. Telefonda, 65W hızlı şarj teknolojisi ile desteklenen 4.200 mAh batarya bulunacak. Oppo Reno 5'te, 64 MP birincil lens yer alacak. Ayrıca cihaz, Android 11 tabanlı ColorOS'un son sürümünü çalıştıracak.  Listede daha  fazla bilgi bulunmazken son olarak telefonun boyutlara yer verilmiş: 159.1 x 73.4 x 7.9 mm

Weibo'da sızdırılan raporlara göre ise Oppo Reno 5'in, 60 Hz yenileme hızına sahip OLED ekranı olacak.  Telefonda, 64 MP birincil lensin yanında detayları bilinmeyen 8 MP'lik bir lens ve iki tane 2 MP'lik sensör bulunacak.

Oppo Reno 5'in, 2.4 GHz saat frekans hızına sahip sekiz çekirdekli bir yonga setine sahip olacağı söyleniyor ve bu yonga setinin 5G destekli bir Mediatek Dimensity 800U olacağı tahmin ediliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim