Anlık Bildirim

Oppo Reno 6 serisi, 22 Mayıs'ta tanıtılabilir

Reno 5 serisi akıllı telefonlarını daha 4 ay önce piyasaya süren Oppo şimdi de Reno 6 ailesini sahneye çıkarmaya hazırlanıyor. Şirkete yakın kaynaklara göre duyuru ay sonundaki etkinlikte yapılabilir.

Oppo Reno 6 serisi, 22 Mayıs'ta tanıtılabilir Tam Boyutta Gör

Çinli teknoloji devi Oppo, bu ay yeni ürünlerini tanıtmayı planlıyor. Şirkete yakın kaynaklara göre önümüzdeki haftalarda gerçekleştirilecek etkinlikte Reno 6 serisi akıllı telefonlar da duyurulacak.

Seri kapsamında üç model sunulması bekleniyor. Reno 6'nın başlagıç versiyonu Mali-G77 MC9 grafik birimi ve 5G modem içeren sekiz çekirdek MediaTek Dimensity 1200 yonga setinden güç alacak. Ekran tazeleme oranı ise 90 Hz olacak.

Reno 6 Pro varyantının ise Adreno 650 grafik birimi ve Snapdragon X55 5G modemi bir araya getiren sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 870 ile donatılacağı belirtiliyor. Bu cihazda da 90 Hz ekran yer alacak.

Oppo Reno 6 serisi, 22 Mayıs'ta tanıtılabilir Tam Boyutta Gör

Serinin en gelişmiş modeli Reno 6 Pro+ olacak

Serinin en tepesinde ise Qualcomm Snapdragon 888 işlemcili Reno 6 Pro+ konumlanacak. Bu yonga seti çözümünün Adreno 660 grafik birimi ve Snapdragon X60 5G modem içerdiğini belirtelim. Akıllı telefın 120 Hz ekran taşıyacak.

Her üç cihazın da 65W hızlı şarj ve 30W kablosuz şarj desteği sunan 4.500 mAh pille geleceğine yönelik bilgiler var. Oppo Reno 6 serisinin 22 Mayıs tarihinde düzenlenecek etkinlikte resmiyet kazanması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim