Anlık Bildirim

Oppo VOOC hızlı şarj teknolojisi üçüncü taraflara lisanslanıyor

Flash Initiative adıyla girişim VOOC hızlı şarj teknolojisini üçüncü taraf firmalara lisanslama konusunda yol gösterici olacak. Anker, NXP Semiconductors ve FAW-Volkswagen ilk katılanlar oldu.

Oppo VOOC hızlı şarj teknolojisi üçüncü taraflara lisanslanıyor Tam Boyutta Gör

Gerek kendi markası gerekse de realme iştirakinde kullanılan Oppo’nun VOOC hızlı şarj teknolojisi sektörde farklılaşmasına yardımcı oluyor. Oppo uzun süredir geliştirdiği VOOC teknolojisini şimdi üçüncü taraflara da açıyor.

Pek çok firma sıraya girdi

Oppo’nun VOOC macerası 2014 yılına kadar gidiyor ve o günden bu yana kendi ekosistemini oluşturmuş durumda. Bugün toplamda 30 farklı akıllı telefon modelinde ve 175 milyon civarında cihazda yer alıyor.

Flash Initiative adıyla kurulan yeni girişim teknolojiyi kullanmak isteyen firmalara yol gösterecek. Anker, NXP Semiconductors ve FAW-Volkswagen girişime ilk katılan firmalar oldu. Yakın zamanda VOOC teknolojisini bu markaların ürünlerinde göreceğiz.

VOOC markası Çin’de 5 yıldızlı güvenlik onayını almış durumda. Ülkemizde dahil sayısız pazarda kablolu ve kablosuz VOOC destekli Oppo şarj ürünleri piyasada bulunuyor. Yeni girişim sayesinde Oppo VOOC daha büyük bir kitleye ulaşabilecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim