Anlık Bildirim

Oppo Watch X için tarih verildi: İşte özellikleri

Oppo'nun yaklaşmakta olan akıllı saat modeli Oppo Watch X'in lansman tarihi belli oldu. Akıllı saat, OnePlus Watch 2'nin yeniden markalanmış sürümü olacak. İşte detaylar...
Oppo Watch X için tarih verildi: İşte özellikleri Tam Boyutta Gör
Geçtiğimiz aylarda Oppo Watch ailesinin yeni üyesi Oppo Watch 4 Pro modelini duyuran Oppo, yepyeni bir modelle daha karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Kaçıranlar için Oppo Watch serisi, tanıtıldığı günden bu yana Apple Watch benzeri bir tasarıma sahip. Ancak bir süredir daha klasik bir modelin yolda olduğu konuşuluyordu. Geçtiğimiz saatlerde ise bu iddialar doğrulandı. Oppo Watch X için tarih verildi.

Oppo Watch X için tarih verildi

Bugün paylaştığı teaser görüntüsünde Oppo, merakla beklenen Oppo Watch X modelinin 29 Şubat'ta piyasaya çıkacağını duyurdu. Ayrıca paylaşılan görüntüde, akıllı saatin OnePlus Watch 2 ile benzer olacağını doğruluyor. Dolayısıyla aynı özelliklerin korunduğunu görebiliriz. Bunlar arasında, 466 x 466 piksel çözünürlüklü 1,43 inç OLED ekran, Snapdragon W5 Gen 1 çip ve Google Wear OS 4 yer alıyor.

Aktarıldığı kadarıyla Oppo Watch X, Platin Siyah ve Kahverengi renk seçenekleriyle satışa çıkacak. Ayrıca eSIM aracılığıyla 4G LTE bağlantısı ve 10W şarj desteğine sahip olacağı doğrulandı. Pil kapasitesi ise henüz net değil ancak mevcut raporlar 500mAh pil taşıyacağı yönünde. Tüm detaylar içinse lansman tarihine kadar beklememiz gerekecek. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim