Anlık Bildirim

Origin Access Premier üyelik dönemi başlıyor: İşte fiyatı

Oyun dünyasının en büyük şirketlerinden birisi olan Electronic Arts, premium Origin Access üyeliğini önümüzdeki günlerde kullanıma açıyor. İşte Origin Access Premier ve detayları:
Electronic Arts'ın geçtiğimiz ay E3 sırasında tanıttığı 'sınırsız' oyun hizmeti Origin Access Premier, nihayet kullanıma açılıyor. Normal Origin Access üyeliğine göre çok daha pahalı bir fiyata sahip olan Premier, 30 Temmuz itibarıyla faaliyete geçecek.

Origin Access Premier üyeliğine geçiş yapacak kullanıcılar Electronic Arts'ın Origin platformundaki tüm oyunlarını sınırsız bir şekilde oynayabilecek. Ayrıca kullanıcılar Battlefield V, Anthem ve Fifa 19 gibi merakla beklenen yeni oyunları da çıkış tarihlerinden 5 gün önce sınırsız bir şekilde oynamaya başlayacak. Oyunları ayrıca satın almaları gerekmeyecek.

EA'nın 2016'da kullanıma açtığı normal Origin Access üyeliği ise bildiğiniz gibi buna izin vermiyordu. Yeni çıkan oyunları oynayabilmek için ayrıca satın almanız veya yaklaşık 4-5 ay oyunların "Vault" kütüphanesine eklenmesini beklemeniz gerekiyordu. Origin Acces Premier ile hem yeni çıkan oyunları oynayabilecek hem de Vault kütüphanesine erişebileceksiniz.

Origin Access Premier'in aylık abonelik fiyatı 15 dolar, yıllık abonelik fiyatı ise 100 dolar olacak. Origin Access Premier, sadece PC oyuncularına hizmet verecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
21169 kez okundu.
15 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Electronic Arts, origin ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim