Anlık Bildirim

Tesla'da işten çıkarmalar başladı, Elon Musk 3.600 çalışanın işine son veriyor

Elektrikli otomobil şirketi Tesla, üretim sürecinde zor günler geçirmeye devam ediyor. Şirketten gelen haberlere göre Elon Musk çalışanların %9'unun görevine son verilecek.
Milyarder girişimci Elon Musk'ın kurucusu olduğu elektrikli otomobil şirketi Tesla, üretim sürecinde yaşadığı zorluklarla konuşulurken şimdi de işten çıkarma haberleriyle gündemde. Elon Musk, çalışanlarına gönderdiği e-posta ile birçok çalışanın görevine son verileceğini açıkladı.

Elon Musk, 3.600 çalışanın işine son verecek

Tesla CEO'su Elon Musk, salı günü şirket çalışanlarına gönderdiği e-posta ile yaklaşık 40 bin çalışanından %9'unun işine son verileceğini açıkladı. Masrafları azaltmak için böyle bir karar verildiğini açıklayan Musk, 3.600 beyaz yakalı çalışanın görevine son verecek. Şirketin bu kararla ne kadar tasarruf edileceği açıklanmazken, Musk bunun Tesla yönetim yapısının sadeleştirilmesi olarak da değerlendirilmesini istiyor.
Şirket, salı günü çalışanlarını bilgilendirdi ve önümüzdeki süreçte işten çıkarmaların başlayacağı ifade ediliyor. Musk, Tesla'nın bir daha böyle bir durumla anılmasını istemediğini belirtirken, ek üretim çalışanlarına hala önemli ölçüde ihtiyaç duyduklarını söyledi. 3.600 çalışanın görevine son verilecek olmasının Tesla Model 3 üretimini de etkilemeyeceği belirtiliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12166 kez okundu.
16 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Tesla, elon musk ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim