Anlık Bildirim

Oynaması ücretsiz oyun Star Wars: Hunters, mobil cihazlar için duyuruldu

Dün akşam geç saatlerde düzenlenen Nintendo Direct sunumunda oynaması ücretsiz olan rekabetçi oyun Star Wars: Hunters, mobil cihazlar ve Nintendo Switch için duyuruldu.

Oynaması ücretsiz oyun Star Wars: Hunters, mobil cihazlar için duyuruldu Tam Boyutta Gör

Dün akşam saatlerinde düzenlenen Nintendo Direct sunumunda Zynga ve Lucasfilm Games, yeni oyunları olan Star Wars: Hunters'ı duyurdu.

Klasik Star Wras ortamlarından ve hikayelerinden ilham alınarak geliştirilen bu yeni Star Wars: Hunter isimli oyun, oynaması ücretsiz rekabetçi arena savaş oyunu olarak tanımlanıyor. Henüz pek fazla ayrıntı yok ancak 2021 yılı içerisinde iOS, Android ve Switch için çıkacağı açıklandı.

Oyun ile ilgili yapılan açıklama şu şekilde:  

Galaktik İmparatorluk’un çöküşünden sonra geçen Star Wars: Hunters, Star Wars’un ikonik bölgelerinden esinlenen haritalarda oyuncuları gerçek zamanlı kıyasıya bir mücadele için bir araya getirecek. Aralarında cesur ödül avcılarının, Asi İttifakı kahramanlarının ve Stormtrooper’ların yer aldığı kendine has karakterlerden birini seçen oyuncular etkileyici görsel efektler eşliğinde yüksek tempolu maçlarda birbirlerine karşı çarpışacaklar.

Oyun için yayınlanan kısa videoyu aşağıda bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim