Anlık Bildirim

Microsoft, PS5 kontrolcüsünün özelliklerini Xbox'ta görmek ister misiniz diye soruyor

Yeni nesil konsolların çıkışından bu yana ne yazık ki çok fazla yeni nesillik bir durum göremedik. Ancak PS5'in kontrolcüsü DualSense, bu nesilde şu ana kadar en çok yeni nesil hissettiren ürün.

Microsoft, PS5 kontrolcüsünün özelliklerini Xbox'ta görmek ister misiniz diye soruyor Tam Boyutta Gör

Yaklaşık 2 aydır yeni nesil konsollar kullanılabilir durumda. Her ne kadar stok durumunda sorunlar yaşansa da satın alabilen kullancılar yaklaşık 2 aydır konsolları kullanıyor. Her konsol geçişinde olduğu gibi bu sefer de başlangıç sürecinde çok da yapılacak bir şey ne yazık ki yok. Hatta PlayStation 5'in kontrolcüsü DualSense dışında yeni nesil gibi hissettiren çok fazla yenilik de yok şimdilik.

Bu yenilik de ne yazık ki yalnızca sadece PlayStation 5'te bulunuyor ancak Microsoft'un bu özellikleri getirmek gibi bazı planları olabilir.

TechRadar'ın raporuna göre Microsoft, Xbox kullanıcılarına bazı sorular sorarak kullanıcılardan geri dönüş almaya başlamış. Sorulan sorular arsında dikkat çeken iki soru bulunuyor. Bunlardan ilki; PlayStation 5'in kontrolcüsü DualSense'in özelliklerini, Xbox kontrolcülerinde görmek isteyip istemeyeceğiniz. Aslında her iki kontrolcünün neredeyse tüm işlevleri aynı ancak PlayStation tarafındaki son kontrolcüde, ekstra olarak dokunsal geri bildirim ve uyarlanabilir tetik özelliği bulunuyor.

Diğer bir soruda ise Xbox Series S kullananlara, yeterince yeni nesil gibi hissettirip hissettirilmediği sorulmuş. Önümüzdeki süreçte oyuncuların en çok merak ettiği soru da büyük bir ihtimalle bu olacak.

Biz de bu vesileyle Xbox Series kullanan takipçilerimize soralım. PS5'in kontrolcüsünün özelliklerini Xbox'te görmek ister misiniz, Series S yeterince yeni nesil gibi hissettiriyor mu?

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16203 kez okundu.
21 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xbox series s, xbox ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim