Anlık Bildirim

Microsoft'a tepki yağıyor: Xbox oyuncuları konsollarını satmaya başladı!

Microsoft'un Xbox özel oyunlarını PS5'e getireceğini duyurmasının ardından birçok kişi, Microsoft'u boykot etme kararı aldıklarını paylaştı. Aralarında konsollarını satanlar da var!
xbox oyuncuları microsoft boykot Tam Boyutta Gör
Microsoft, geçtiğimiz günlerde Starfield, Indiana Jones, Great Circle gibi Xbox’a çıkış yapan özel oyunların PS5’e geleceğini duyurmuştu. Bu karar, birçok sadık Xbox hayranı şok oldu. Microsoft’u eleştiri yağmuruna tutan Xbox oyuncuları, sosyal medya üzerinden konsollarını satma kararı aldıklarını söyledi.

Xbox'a özel oyunlar PS5'e geliyor!

Microsoft’un özel oyunları PS5’e getirme kararı birçok kişiyi sinirlendirdi. Çoğu kişi için Xbox’ı seçmenin ana nedeni, Xbox’a özel oyunlar. Pek çok oyuncu, Microsoft’un bu beklenmedik kararının ardından şirketin kendilerini umursamadığını düşünüyor. Bazıları protesto amacıyla konsollarını satma ve Xbox Game Pass aboneliklerini iptal etme kararı bile oldu.

Phil Spencer: Sizi dinliyoruz!

Bu kararın Xbox ve Microsoft’un geleceğini nasıl etkileyeceği belirsiz ancak Microsoft’tan Phil Spencer, kullanıcıları dinlediklerini belirterek önümüzdeki hafta Xbox'ın geleceğine ilişkin vizyonları hakkında daha fazla detayı paylaşacakları bir etkinlik planı olduğunu söyledi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
42167 kez okundu.
79 kişi, toplam 113 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, xbox ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim