Anlık Bildirim

FIFA 17′nin Gamescom'a özel oyun içi videosu yayınlandı

Gamescom etkinliğinde merakla beklenen FIFA 17'ye dair oyun içi görüntülerden oluşan yeni bir video paylaşan EA Sports, grafik kalitesi ve dinamik yapısıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.
FIFA serisinin yeni üyesi FIFA 17'nin piyasaya çıkmasına yaklaşık bir buçuk ay kala heyecanla beklenen yapıma dair yeni görüntüler gelmeye devam ediyor. 17-21 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen Gamescom etkinliğinde sahne alan EA bu kez oyun içi görüntülerden oluşan yeni video yayınladı.
FIFA 17'nin dinamik yapısına dikkat çeken görüntülerde futbolcuların yeni çalım, pas, şut ve sevinç hareketleri net şekilde fark ediliyor. Ayrıca oyuncuların yanı sıra teknik heyetin pozisyonlar karşısındaki tepkileri de hayli iyileştirilmiş durumda. Geçtiğimiz sene kullanılan Ignite Engine motoru yerine Frostbite oyun motoruna geçiş yapan EA Sports görünüşe bakılırsa istediği verimi almayı başarmış.
Hatırlayacağınız gibi kısa süre önce açıklanan sistem gereksinimlerinde 50 GB depolama alanına ihtiyaç duymasıyla dikkatleri çeken FIFA 17'nin bu tercihi grafik kalitesinin yüksek olacağı şeklinde yorumlanmıştı. FIFA 98’in ünlü Song 2 müziğinin remiks versiyonuyla hazırlanan, 29 Eylül tarihinde PC, PS4, PS3, Xbox One ve Xbox 360 platformları için satışa sunulacak oyunun son videosuna hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim