Anlık Bildirim

Perspektifinizi değiştirerek bulmacaları çözmeye çalıştığınız "hocus 2" iOS için yayınlandı

2015 yılında yayınlanan hocus isimli oyunun devamı olan hocus 2, iOS cihazlar için yayınlandı. perspektifinizi değiştirerek bulmacaları çözmeye çalıştığınız bir oyun olarak karşımıza çıkıyor.

Perspektifinizi değiştirerek bulmacaları çözmeye çalıştığınız 'hocus 2' iOS için yayınlandı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini gamebra.in'in yaptığı perspektifinizi değiştirerek bulmacaları çözmeye çalıştığınız 2015 yılıdna çıkan hocus'un devamı hocus 2 iOS cihazlar için yayınlandı.

Hollandalı ressam ve grafik sanatçısı olan M.C. Escher'in eserlerinden esinlenerek yaratılan hocus 2'de birbirinden farklı 66 bölüm bulunuyor. Her bölümü farklı bakış açılarıyla geçebilirsiniz. İlk oyunla arasındaki farka bakıldığı zaman bariz bir şekilde daha renkli ve tasarım olarak daha kaliteli bir oyun görüyoruz. 

Oyun şu anda iOS cihazlar için App Store üzerinde 27,99 TL'ye satılıyor. Oyunun boyutu 94,5 MB. iOS cihazınıza yüklemek için cihazınızda iOS 11.0 veya daha sonraki bir yazılımın yüklü olması gerekiyor. 

Oyun, Android cihazlar için henüz yayınlanmadı ancak şu anda Google Play sayfası açılmış durumda. Yakın bir zamanda Android'e geleceğini de söyleyelim. Özellikle ilk oyunun Andoid'te 10 milyonun üzerinde indirildiğini düşünürsek gelmemesi imkansız gibi bir şey.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim