Anlık Bildirim

Phil Spencer, Xbox Game Pass şüphelerini giderdi: "Sürdürülebilir bir servis"

Phil Spencer geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda Xbox Game Pass'in sürdürebilir bir servis olduğunu ve büyümeye devam ettiğini söyledi.                       

Phil Spencer, Xbox Game Pass şüphelerini giderdi Tam Boyutta Gör

Bildiğiniz üzere Microsoft'un PC ve Xbox sahipleri için Xbox Game Pass isimli bir servisi bulunuyor. Bu servise aylık bir ücret ödüyorsunuz ve Xbox'ın geniş oyun kütüphanesine erişim sağlayabiliyorsunuz. İçerisinde gerçekten büyük oyunlar var ve ilerleyen süreçte bu oyunların sayısı daha da artacak. Bu yüzden de hem kullanıcılar hem de sektörden isimler servisin sürdürülebilir bir servis olmadığını düşünüyor. Ancak Phil Spencer'dan rahatlatan açıklama geldi.

"Sürdürülebilir Bir Servis"

Geçtiğimiz günlerde röportaj veren Xbox başkanı Phil Spencer, şüphelerin aksine gayet sürdürülebilir bir servis olduğunu açıkladı. Son dönemde abone artış hızı düşmüş olsa da büyümeye devam eden bir platform olduğunu da ekledi. Umuyoruz ki bu kazanç devam eder ve bu servisi uzun yıllar kullanmaya devam ederiz.

İlerleyen süreçte Bethesda'nın Elder Scrolls, Starfield ve Fallout gibi oyunlarının da ilk günden servise eklenmesi ile birlikte 100 milyon doların üzerinde bütçesi olan birçok oyun ilk günden serviste bulunuyor olacak. Bu da oyuncularda bir şüphe yaratmıştı. Geçtiğimiz ay Game Pass'in büyümesinde bir yavaşlama olduğu ve tahminlere ulaşılamadığı açıklanmıştı. Ancak ilerleyen süreçte gelecek oyunlarla bu hız artacak gibi duruyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8012 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xbox game pass, xbox ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim