Anlık Bildirim

Sony, olaylı davanın ardından nihayet kendi PS5 kapaklarını yapmaya başlıyor

Sony ve Dbrand'in arasındaki davanın ardından Sony, PlayStation 5'in kapak tasarımları için kendi patentini aldı. Bundan sonra Sony'den yeni PS5 kapakları gelecek.

Sony kendi PS5 kapaklarını yapmaya başlıyor Tam Boyutta Gör

Bildiğiniz gibi Sony'nin yeni nesil konsolu PlayStation 5, beyaz rengin önde olduğu bir tasarım ile çıkış yaptı. Ancak dışında beyaz kapakların çıkabilmesi sebebiyle birçok oyuncu Sony'den yeni kapak tasarımlarının geleceğini düşündü. Ancak geride bıraktığımız 1 yılda Sony'den resmi bir hamle görmedik. Sony yerine Dbrand'in tasarımlarını gördük. Ancak Sony, Dbrand'in satış yapması ile birlikte dava açarak Dbrand'in ürünlerini sildirdi.

Sony Kapak Tasarımı İçin Patent Aldı

Dbrand ile Sony'nin arasındaki olaylar bitmemiş ve geçtiğimiz aylarda Dbrand ürünlerini yeniden listelemişti. Anlaşılan o ki Dbrand'in ürünleri yasal olarak kaldırması için Sony'nin bir patent alması gerekiyordu. Son yapılan haberler göre de Sony, PS5 kapak tasarımları için patenti aldı. Bu da yakın bir süreçte Sony'den yeni kapak tasarımları göreceğiz anlamına geliyor.

Dbrand'in ürünlerinin de bir hayli güzel durduğunu söylemek gerek ancak bu olayın resmi olarak açıklanmasının ardından büyük bir ihtimalle Dbrand, ürünlerini tekrar kaldırmak zorunda kalacak. Şu an için Sony'nin aldığı patentin detayları da tam olarak bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim