Anlık Bildirim

Dünyanın ilk Xbox için tasarlanmış monitörü duyuruldu

Philips Momentum (559M1RYV) oyuncu monitörü Xbox Series konsollarında en yüksek tecrübeyi sunabilmek için belirlenmiş kriterleri karşılayabilen ilk model ünvanını aldı.

Philips Momentum oyuncu monitörü Designed for Xbox etiketi taşıyo Tam Boyutta Gör

Microsoft’un Xbox konsollarında aksesuarların en iyi oyuncu tecrübesini sunabilmesi amacıyla belirlediği standartları barındıran Designed for Xbox programı artık oyuncu monitörlerini de kapsıyor. 

Philips Momentum özellikleri ve fiyatı

Designed for Xbox programı bundan sonra oyuncu monitörlerini de kapsayacak şekilde genişletildi. Daha çok Xbox Series konsolları özelinde eklenen kriterler HDMI 2.1 üzerinden 120Hz tazeleme hızı desteği, HDR ve değişken odak desteği şeklinde belirlendi. 

Philips Momentum bu kriterleri karşılayan ilk oyuncu monitörü olma özelliğine sahip. Acer ve Asus da kendi monitörlerini duyurdu ancak Philips Momentum ilk piyasaya çıkacak. Designed for Xbox etiketini taşıyacak olan monitör 55 inç boyuta sahip. 

4K çözünürlük sunan Philips Momentum (559M1RYV) oyuncu monitörü RGB aydınlatmasıyla da ortamı değiştiriyor. Xbox Game modu kaliteyi en üst seviyeye çekerken DisplayHDR1000 standardı ile de en üst parlaklık seviyesine çıkabiliyor. Alt kısma Bowers & Wilkins imzalı şık bir ses sistemi de entegre edilen Philips Momentum (559M1RYV) modeli 1600$ seviyesinden satışa sunulacak. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10195 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
philips, Philips Momentum (559M1RYV) ve Donanım Bileşenleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim