Anlık Bildirim

Phison’un PCIe 5.0 SSD kontrolcüsü ertelendi

AMD Zen 4 ve Intel Raptor Lake uyumlu anakartların piyasaya çıkmaya başladığı bir dönemde Phison’un iddialı PCIe 5.0 SSD kontrolcüsünden halen bir ses seda yok. 
Phison E26 Tam Boyutta Gör
Sektörün önemli isimlerinden Phison’un yıl başlarında duyurduğu ve Sonbahar aylarında da hacimli üretime başlamasını beklediği üst seviye PCIe 5.0 SSD kontrolcüsünün ertelendiği haberi geldi.

Phison E26 kontrolcüsünden kötü haber

PCIe 5.0 standardını temel alan ve 12.5GB/s okuma hızlarına kadar ulaşabilen yeni Phison E26 kontrolcüsü, Mayıs ayında AMD ile birlikte ilk gösterimini yapmış, Eylül ayında ise kısa süre içerisinde hacimli üretime başlayacağı mesajını vermişti.

Ne var ki üçüncü çeyrek dönem de geride kalmasına rağmen Phison E26 kontrolcüsünden bir haber yok. Firma yol haritasına bağlı olduğunu ve SSD sektörünü geliştirmeye devam edeceği mesajını vermekle yetiniyor.

Henüz Phison E26 kontrolcüsüne ne olduğunu kimse bilmiyor. AMD Zen 4 ve Intel Raptor Lake işlemcilerin piyasaya çıkmaya başladığı bir dönemde Phison’dan hamle gelmemesi büyük dezavantaj zira pek çok SSD üreticisinin Phison ile önemli ortaklıkları mevcut.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim