Anlık Bildirim

Nicolas Cage başrollü "Pig" filminden ilk fragman paylaşıldı

Popüler oyuncu Nicolas Cage'in başrolünde olduğu yeni dram gerilim filmi Pig'den ilk fragman geçtiğimiz saatlerde paylaşıldı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Pig filminden fragman paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Sinema dünyasının şüphesiz en popüler isimlerinden birisi olan Nicolas Cage'in yeni filmi Pig'den ilk fragman paylaşıldı ve vizyon tarihi belli oldu.

Pig isimli filmde Nicolas Cage, şehirden uzakta Oregon ormanlarındaki kendi kulübesinde yaşayan bir yer mantarı avcısını canlandırıyor. Rob isimli karaktere ormanda yalnız geçirdiği günlkerde ise bir domuz eşlik ediyor ancak domuzun kaçırılması ile birlikte Rob, ormandaki hayatını bırakarak yeniden Portland'a dönüp domuzunu bulmaya çalışıyor.

Pig isimli film 16 Temmuz'da vizyona girecek. Filmin yönetmenliğini ilk kez uzun metrajlı bir film yöneten Michael Sarnoski üstleniyor. Senaryo tarafında ise Vanessa Block, Michael Sarnoski gibi isimler bulunuyor. Filmde Nicolas Cage'e; Alex Wolff (Hereditary), Adam Arkin (Halloween: H20), Gretchen Corbett (Shrill), Julia Bray, Nina Belforte, Darius Pierce ve Elijah Ungvary gibi isimler eşlik ediyor. Bahsi geçen fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Pig İlk Fragman

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim