Anlık Bildirim

Pixel 6 ve Pixel 6 Pro 19 Ekim'de geliyor: Serinin tasarım detayları paylaşıldı

Google 19 Ekim'de yeni Pixel 6 serisinin duyurulacağını doğruladı. Google'ın özel olarak geliştirdiği Tensor işlemcisine sahip olacak telefonların yeni fotoğrafları ve detayları sızdırıldı.

Pixel 6 ve Pixel 6 Pro'nun yeni fotoğrafları ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Google, 19 Ekim’de düzenlenecek lansman ile beraber Pixel 6 ve Pixel 6 Pro’nun resmi olarak duyurulacağını doğruladı. Yakında çıkış yapacak telefonların yeni fotoğrafları ve teknik detayları ortaya çıktı.  

Kamera tasarımı değişiyor

Paylaşılan görüntülere bakıldığında, yeni Pixel serisinin büyük bir kamera çıkıntısı ile geleceğini söyleyebiliriz. Geleneksel kamera tasarımını terk eden şirket, büyük sensörler için keskin hatları tercih edecek gibi görünüyor. Her iki telefon da yüksek yenileme hızına sahip bir ekrana ev sahipliği yaparken Pixel 6 Pro, amiral gemisi telefonlarda gördüğümüz LTPO ekran ile gelecek.

Pixel 6 ve Pixel 6 Pro'nun yeni fotoğrafları ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Pixel 6 serisinin pil tarafına bakıldığında ana modelde 4.614 mAh, Pro modelde ise 5.003mAh pil kapasitesi bulunacak. Bununla beraber yeni telefonlara Google’ın özel olarak geliştirdiği Tensor işlemcisi güç verecek. Kamera tarafında ise üçlü bir tasarım ile gelecek yeni Pixel 6 serisi, 50 MP ana kamera, 12 MP ultra geniş açılı kamera ve 48 MP telefoto kameraya sahip olacak.

Kinda Coral, Sorta Seafoam ve Stormy Black üç renk seçeneği ile gelecek Pixel 6'nın 849 dolar, Sorta Sunny, Cloudy White ve Stormy Black renkleri ile gelecek Pixel 6 Pro'nun ise 1099 dolar’dan piyasa çıkması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim