Anlık Bildirim

Google, Pixel telefonları için yeni bir abonelik sistemi sunabilir

Google, yıllık olarak yükseltme sunacağı Pixel Pass abonelik sistemini getirebilir. Yeni abonelik sisteminin YouTube Premium gibi yazılım hizmetlerini de kapsayacağı söyleniyor.

Google, Pixel Pass abonelik sistemini getirebilir Tam Boyutta Gör

Google’ın yaklaşmakta olan Pixel etkinliği öncesinde sızıntılar gelmeye devam ediyor. Bildirilenlere göre şirket, kullanıcıların yıllık telefon yükseltmelerine olanak tanıyacak bir Pixel Pass abonelik sistemi üzerinde çalışıyor.

Tüm hizmetler tek pakette toplanabilir

This is Tech Today'den M. Brandon Lee, Google’ın yeni abonelik sisteminin Apple One yükseltme planına benzeyeceğini ve Google One, Google Play Pass ve YouTube Premium hizmetlerini içereceğini düşünüyor. Ayrıca Lee, yeni Pixel 6'nın 849 dolar, Pixel 6 Pro'nun ise 1099 dolar fiyat etiketine sahip olacağını dile getirdi.

Google'ın Pixel 6 modelinde kullanılacak Tensor adını taşıyan yeni bir işlemci üzerinde çalıştığını biliyoruz. Saf Android deneyimini daha çok arttırmayı planlayan şirket, yeni bir özel işlemci ve Pixel Pass abonelik sistemi ile beraber yazılım ve donanım hizmetlerini tek bir pakette toplayabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim