Anlık Bildirim

Pixel 7’in Avrupa fiyatı ortaya çıktı: Google sevindirecek

Pixel 6 serisi ile fiyat performans anlamında başarılı bir duruma gelen Google, bu sene de benzer bir çizgide ilerleyecek. Pixel 7’in Avrupa fiyatı, potansiyel müşterileri oldukça mutlu edecek.

Pixel 7 fiyatı ile dikkat çekecek Tam Boyutta Gör

Google tarafından Android akıllı telefonlarına yön vermek için hayata geçirilen Pixel serisi, geçtiğimiz yıl ilk kez Google tarafından tasarlanan özel bir çip ile çıkış yapmıştı. Tensor adlı işlemci, Snapdragon ve Apple A amiral gemi işlemcileri kadar performanslı olmasa da Google’ın Pixel 6 serisinde kullandığı fiyat stratejisi, cihazları fiyat performans anlamında oldukça başarılı yaptı. Görünüşe göre önümüzdeki haftalarda çıkış yapması beklenen ikinci nesil Tensor işlemcil Pixel 7 serisi, fiyat performans anlamında yine dikkat çekecek.

Pixel 7 serisi Avrupa’da da zamlanmayacak

Geçtiğimiz haftalarda gelen sızıntılar, Pixel 7 serisinin ABD’de fiyat artışına gitmeyeceğini belirtmişti. Küresel enerji krizi, enflasyon krizi ve çip sıkıntısı karşısında Google’ın böyle bir hamle yapması Pixel severleri oldukça mutlu etmişti. Ortaya çıkan Amazon sayfaları, cihazların Avrupa’da da zamlanmayacağını gösteriyor.

Pixel 7 İspanya Amazon sayfası

Jose Morales Ros tarafından paylaşılan Amazon sayfası; Pixel 7’nin İspanya’da 649 Euro olarak satışa çıkacağını gösteriyor. Morales, bu fiyatların Almanya, İtalya ve Birleşik Krallık’ta sabit kalacağını belirtti. Avrupa’nın ABD’den daha kötü etkilendiği küresel enerji ve enflasyon krizi; çoğu teknolojik ürünün zamlanmasına neden olmuştu. Playstation 5 konsolu ve iPhone 14 serisi, ABD’den farklı olarak Avrupa’da ciddi anlamda fiyat artışına giden ürünler arasında yerini almıştı. Google’ın Pixel 7 serisinin fiyatını sabit tutması, Avrupa’da Pixel satışlarının artmasına sebep olacaktır. Ayrıca Pixel ürünlerine ulaşmak isteyen ülkemizin vatandaşları; Pixel ürünlerine Avrupa’dan kolayca ulaşabilecektir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim