Anlık Bildirim

iFixit, Pixel 7 ve Pixel 7 Pro için yedek parça satışına başladı

2022, kişisel tamir hakkı için önemli bir yıl oldu. Bunun için iFixit ile ortaklığa giren Google, şimdi de Pixel 7 ve Pixel 7 Pro için yedek parça satışına başladı.
Pixel 7 ve Pixel 7 Pro'nun yedek parçaları satışa çıktı Tam Boyutta Gör
Firmaların uzun yıllar boyunca göz ardı ettiği kişisel tamir hakkı, geçtiğimiz yıl içerisinde önemli gelişmelere tanıklık etti. Gelecek yasalara şimdiden uymak için Apple, Samsung ve Google gibi birçok firma, artık ürünleri için yedek parça satışına başladı. Parça satışı dışında tamir kılavuzları da sunan firmalar, artık birçok kullanıcı için alternatif bir tamir seçeneği başlatmış oldu. Bu firmalardan biri olan ve iFixit ile ortaklaşan Google, şimdi de Pixel 7 ve Pixel 7 Pro için yedek parça satışına başladı.

Pixel 7’nin yedek parçaları iFixit üzerinden satışa sunuldu

Daha önce birçok firma ile iş birliği yapan iFixit, Google’ın da bu açıdan tercihi olmuş. Kasım ayında Pixel 6a için yedek parça satışına başlayan firma, şimdi de Pixel 7 ve Pixel 7 Pro için yedek parça satışına başlıyor. Pixel 7’nin AMOLED paneli 130 dolar, Pixel 7 Pro’nun LTPO AMOLED paneli ise 200 dolar olarak satışa sunulmuş. Her iki cihazın yedek bataryası ise 43 dolar olarak satışa sunulmuş.

iFixit, batarya ve ekran paneli dışında her iki cihaz için de kamera lensleri, ekran yapıştırıcısı, grafit levha ve siyah silikon ped satışa sunmuş durumda. Ayrıca isteyenler, yedek parçalarla beraber tamiri kolaylaştıracak araçları da oldukça makul bir fiyata satın alabiliyor.

Kaynakça https://9to5google.com/2022/12/16/pixel-7-repair-parts/ https://www.ifixit.com/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim