Anlık Bildirim

Google Pixel Tablet’ten yeni detaylar geldi: 4 farklı renk seçeneği sunacak

Uzun yıllar önce Android tablet pazarını terk eden Google, geçtiğimiz yıl yaptığı açıklama ile pazara geri döneceğini açıklamıştı. Nest Hub benzeri bir kullanım sunacak tabletten yeni detaylar geldi.

Pixel Tablet 8GB RAM ile gelecek Tam Boyutta Gör
ChromeOS işletim sistemine öncelik vermesi ile Android tablet pazarını terk eden Google, uzun yıllar sonra bu pazara dönmeye karar verdi. Bu doğrultuda firma, geçtiğimiz yıl Pixel Tablet’i tanıtmıştı. Detayları paylaşılmayan cihazdan gelen yeni sızıntılar, birçok detayı gözler önüne seriyor.

8GB RAM ve Tensor G2

Google’a yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre Pixel Tablet, Tensor G2 işlemcisinden ve 8GB RAM’den gücünü alacak. Ayrıca cihaz, Android 13 işletim sistemine sahip olacak ve iki farklı depolama seçeneği sunacak. Her iki model de kutudan şarj ve hoparlör istasyonu ile çıkacak. Pogo pinleri ile çalışacak bu istasyon, tableti Nest Hub benzeri bir akıllı ekrana çevirecek.

Pixel Tablet 8GB RAM ile gelecek Tam Boyutta Gör
Aynı kaynaktan gelen bilgilere göre tablet, 4 farklı renk seçeneğine sahip olacak. Tüm renk seçenekleri bilinmese de cihazın yeşil ve bej seçeneklerine sahip olacağı biliniyor. Alüminyum gövdeye sahip olacak cihaz, nanoseramik bir boya ile porselen hissi uyandıracak. Google’un yeni tabletinin haziran ayında satışa sunulması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim