Anlık Bildirim

PlayStation 5 kontrolcüsü DualSense'in alternatif renkleri yakında çıkacak gibi duruyor

Şu anda yalnızca bir rengi bulunan PlayStation 5'in kontrolcüsü DualSense için iki yeni renk daha geliyor gibi duruyor. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

PlayStation 5 kontrolcüsü DualSense'in alternatif renkleri yakında çıkacak gibi duruyor Tam Boyutta Gör

Sony'nin yeni nesil konsolu neredeyse altı aydır piyasada. Her ne kadar çip sıkıntısı sebebiyle konsol bulmak biraz zor olsa da artık yeni nesilde olduğumu söyleyebiliriz. PlayStation 5'in yeni nesil teknojilerinden biri de şüphesiz kontrolcüsü DualSense. Son çıkan söylentilere göre ise yalnızca tek rengi bulunan kontrolcü için iki farklı renk daha geliyor.

Kırmızı-Siyah ve Siyah-Gri

Bildiğiniz üzere şu anda DualSense'in yalnızca beyaz-gri rengi bulunuyor. Ancak iki renk daha yakın zamanda çıkışını yapacak gibi duruyor. PS Plus sızıntılarıyla tanınan İspanyol web sitesi Area Jugones, iki farklı renk modelinin daha yolda olduğunu söyledi.

Belirtilenlere göre bu yeni renkler kırmızı-siyah ve siyah-gri olacak. Ne yazık ki bu kontrolcüler için bir görsel bulunmuyor. Ancak Xbox tarafında şimdiden birçok farklı renk bulunurken PlayStation'ın da yakın zamanda bunu yapacağı tahmin edilmesi kolay bir durumdu. Yeni renkli kontrolcülerin çıkış tarihi ile ilgili bir tarih ne yazık ki verilmemiş ancak çok yakında olduğu belirtilmiş.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim