Anlık Bildirim

PlayStation 5 sunumunda gösterilmesi muhtemel oyunlar: inFamous, God of War ve daha fazlası

9 Eylül 2021'de düzenlenecek olan PlayStation sunumu için geri sayım başladı. Peki hangi oyunlar gösterilecek? Hangi oyunlar gösterilebilir?

PlayStation 5 sunumunda gösterilmesi muhtemel oyunlar Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz hafta duyurulduğu üzere 9 Eylül 2021 tarihinde PlayStation 5 için bir sunum yapılacak. Sunum Türkiye saati ile 23:00'te YouTube ve Twitch sayfalarından izlenebilecek. Sunumda bu sefer beklediğimiz oyunlardan detaylar göreceğiz. Spesifik oyunlar açıklanmasa da bazı sızıntı ve söylenti haberler dolaşıyor. Bu yazıda göreceğiniz oyunlar da bu sızıntı ve söylentilere göre hazırlandı. Tekrar hatırlatalım resmi bir açıklama yok.

God of War Ragnarok

2020'de kısa bir video ile duyurulan oyundan hala hiçbir şey görmüş değiliz. Son çıkan söylentilere göre etkinlikte God of War'dan bir şeyler göreceğiz. Söylentilerin aksine ihtimalin yüksek olduğunu biz de belirtelim. Büyük ihtimalle duyuru fragmanı göreceğiz.

Yeni inFamous

PlayStation 3 ve 4 döneminin en önemli oyunlarından olan inFamous ile ilgili bugün ciddi söylentiler çıktı. Söylentilerin dayanağı pek yok ancak mümkün olduğunu söyleyebiliriz. inFamous'u geliştiren ekip en son Ghost of Tsushima geliştirmişti.

Alan Wake Remastered

Alan Wake Remastered, PlayStation sunumunda olsun olmasın duyurulacak, sadece net tarih belli değil diyebiliriz. Ancak büyük ihtimalle sunumda Alan Wake'i, belki küçük bir ihtimal ikinci oyunu da görebiliriz.

Forspoken

Yayıncılığını Square Enix'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Luminous Productions'ın yaptığı açık dünya rol yapma oyunu Forspoken'ın ana karakterini canlandıran isim Ella Balinska, yakında yeni bir içeriğin geleceğinin sinyalini verdi. Bu da direkt olarak akıllara 9 Eylül'ü getiriyor.

Bu oyunlar dışında şu anda söylentisi çıkan başka bir yapım bulunmuyor ancak Gran Turismo 7, Ghostwire: Tokyo ve yeni IP'ler de görebiliriz. Etkinliğin olduğu gün haberleri size hızla bildiriyor olacağız.

Kaynakça https://gamingbolt.com/god-of-war-ragnarok-will-supposedly-have-around-40-hours-of-content-rumour https://www.pushsquare.com/news/2021/09/ps5s_forspoken_could_feature_during_playstation_showcase Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim