Anlık Bildirim

PlayStation'ın Uzaktan Oynatma özelliği artık iOS cihazlarda DualSense'i destekliyor

PlayStation uzaktan oynamanızı sağlayan Remote Play özelliği için iOS cihazlara resmi olarak DualSense desteği eklendi. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

PlayStation'ın Uzaktan Oynatma özelliği artık iOS cihazlarda DualSense'i destekliyor Tam Boyutta Gör

Sony'nin oyun konsolu PlayStation için bildiğiniz gibi Remote Play ya da Türkçesi ile Uzaktan Oynatma isimli bir özelliği bulunuyor. Remote Play sayesinde PlayStation'ınızda oynadığınız oyunları desteklenen cihazlarda uzaktan oynayabiliyorsunuz. Geçtiğimiz saatlerde de resmi olarak iOS cihazlara DualSense desteği eklendi.

DualSense Artık iOS Cihazlarda Kullanılabilir

Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan iOS 14.5 güncellemesi ile birlikte iOS cihazlar PS5 kontrolcüsü DualSense'i desteklemeye başlamıştı. Geçtiğimiz gün de Remote Play uygulamasının yeni güncellemesi ile birlikte DualSense desteği Remote Play'e de eklendi. Bundan önce Remote Play özelliğini kullanırken yalnızca PS4'ün kontrolcüsünü kullanabiliyordunuz.

Her ne kadar destek resmi olarak eklense de bazı özellikler şimdilik kırpılmış gibi duruyor. Uyarlanabilir tetik tuşları çalışsa da ne yazık ki dokunsal geri bildirim çalışmıyor. Aynı şekilde kontrolcünün kulaklık girişi ve üzerinde hoparlör de şimdilik kullanılamıyor gibi görünüyor. İlerleyen süreçte gelecek güncellemeler ile bu özellikler de eklenecektir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim