Anlık Bildirim

Poco'dan 15 dolarlık kablosuz kulaklık: Karşınızda Poco Pods

Xiaomi'nin alt markası olarak faaliyet gösteren Poco yeni bir kablosuz kulaklık çıkardı. Poco Pods olarak adlandırılan model uygun fiyatıyla bütçe odaklı kullanıcıları hedefliyor.

Poco'dan 15 dolarlık kablosuz kulaklık: Karşınızda Poco Pods Tam Boyutta Gör

Xiaomi'nin alt markası Poco yeni tamamen kablosuz kulaklığını tanıttı. Şirketin Hindistan'da piyasaya sürdüğü Poco Pods isimli model, 12 mm'lik sürücülere sahip. Ayrıca IPX4 sertifikası sayesinde su sıçramalarına ve tere karşı koruma sunuyor.

Poco Pods sarı renkte silikon kulaklık uçlarına sahip. Şarj kutusunun ise oval bir yapıda olduğu görülüyor. Ön tarafında sarı renkli Poco markası var. Çinli firmanın yeni kablosuz kulaklığı daha çok bütçe odaklı müşterileri hedefliyor.

Poco'dan 15 dolarlık kablosuz kulaklık: Karşınızda Poco Pods Tam Boyutta Gör

Poco Pods'un daha iyi ses performansı için SBC codec bileşenini desteklediğini belirtelim. Bluetooth 5.3 bağlantısı ile donatılan kablosuz kulaklık Android cihazlarla hızlı ve kolay eşleştirme için Google Fast Pair özelliği sunuyor.

Fiyatı sudan ucuz

Kablosuz kulaklık için Çevresel Gürültü Engelleme (ENC) ve 60 ms gecikme süresinden de bahsediliyor. Dokunmatik kontrol işlevini de es geçmemek gerek. Poco Pods şarj kutusunun desteği ile 30 saate kadar bir kullanım süresi vaat ediyor.

Poco'dan 15 dolarlık kablosuz kulaklık: Karşınızda Poco Pods Tam Boyutta Gör

Hızlı şarj desteği de var. Kullanıcılar 10 dakikalık şarj ile kullanıcılar 90 dakikalık müzik keyfi yaşayabilecekler. Poco Pods yarın yani 29 Temmuz itibariyle Hindistan'da satışa sunulacak. Kablosuz kulaklık için belirlenen indirimli fiyat etiketi 15 dolar.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim