Anlık Bildirim

POCO X3 NFC'nin gelişmiş versiyonu yolda: POCO X3 Pro

Fiyat-performans oranı sayesinde tüketicilerden büyük ilgi gören POCO X3 NFC'nin daha gelişmiş versiyonu geliyor. POCO X3 Pro olarak adlandırılan cihaz FCC tarafından onaylandı.

POCO X3 NFC'nin gelişmiş versiyonu yolda: POCO X3 Pro Tam Boyutta Gör

Xiaomi fiyat-performans oranı sayesinde kullanıcılar arasında hızla popülerlik kazanan POCO X3 NFC'yi geçen sonbaharda piyasaya sürmüştü. Görünüşe bakılırsa şirket cihazın daha gelişmiş bir versiyonunu çıkarmaya hazırlanıyor.

Hintli duyumcu Mukul Sharma, Amerikan Feneral İletişim Kurulu'nun (FCC) veritabanında yeni bir akıllı telefonun listelendiğini ortaya çıkardı. M2102J20SG model numarasına sahip cihazın POCO X3 Pro olarak isimlendirildiğini görüyoruz.

POCO X3 NFC'nin gelişmiş versiyonu yolda: POCO X3 Pro Tam Boyutta Gör

AMOLED ekranla gelebilir

FCC belgeleri akıllı telefonun 4G, çift bant Wi-Fi desteği, Bluetooth, NFC ve MIUI 12 arayüzü ile geleceğini ortaya koyuyor. Yeni modelin mevcut POCO X3'ten ne gibi farklılıklar sunacağı konusunda henüz net bir bilgi yok.

POCO X3 NFC'nin gelişmiş versiyonu yolda: POCO X3 Pro Tam Boyutta Gör

Akıllı telefonun IPS yerine AMOLED ekran, daha güçlü bir Snapdragon 700 serisi işlemci ve en az dört arka kamera ile donatılacağına yönelik bilgiler var. POCO X3 Pro'nun FCC tarafından sertifikalandırılması cihazın çok yakında piyasaya sürüleceğini gösteriyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim