Anlık Bildirim

Pokémon Go oyununda Ed Sheeran rüzgârı

Pokémon Go oyununda önümüzdeki haftadan itibaren Ed Sheeran konserleri başlıyor. Bir hafta boyunca oyuncular güneş gözlüklü Squirtle karakterini de bulabilecek. 

Pokémon Go ve Ed Sheeran Tam Boyutta Gör

Oyun dünyasında çeşitli müzik ve sinema etkinlikleri gerçekleştirmek önemli bir tanıtım stratejisi haline geldi. Böylece hem oyun platformları daha fazla kitle topladı hem de ilgi çekici tanıtımlar gerçekleşti. Bu strateji istikrarlı bir şekilde devam ediyor. 

Pokémon Go ve Ed Sheeran

Pokemon evreninin en önemli oyunlarından birisi haline gelen Pokémon Go ve Ed Sheeran önemli bir ortaklığa imza attı. Kendisi de bir Pokémon Go oyuncusu olan Sheeran 1 hafta boyunca konser düzenleyecek.

22 Kasım-30 Kasım arasında gerçekleşecek olan etkinlikler ile ilgili oyun içerisindeki Haberler kısmından bilgi alınabilecek. Etkinlik boyunca “Perfect”, “Bad Habits”, “Overpass Graffiti”, “Thinking Out Loud”, “First Time” ve “Shivers” olarak yeni ve eski albümlerdeki parçalar çalınacak. 

Konserin yanı sıra eğiticiler güneş gözlüklü Squirtle bulma şansına sahip olacak. Totodile, Mudkip, Piplup ve Oshawott karakterleri de daha parlak versiyonlar ile uygulamada boy gösterecek. Yine özel bir oyun içi Sweathirt, tematik müzik ve çeşitli avatarlar da olacak.
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim