Anlık Bildirim

Pokemon Company Türkiye'ye açılıyor: Pokemon UNITE ve Pokemon GO'ya Türkçe dil desteği geliyor

The Pokémon Company International, Türkiye pazarında önemli bir açılım gerçekleştiriyor. Süreç Pokemon UNITE ve Pokemon GO'ya gelecek olan Türkçe dil desteği ile başlayacak.

Pokemon Company Türkiye'ye açılıyor Tam Boyutta Gör

Eğlence dünyasının en popüler markalarından biri olan Pokemon, bildiğiniz gibi ülkemizde resmi olarak faaliyet göstermiyordu. Hatta Pokemon GO gibi popüler bir oyun bile ülkemize bir hayli geç geldi. Ancak geçtiğimiz saatlerde müthiş bir haber aldık.

Pokemon Company Türkiye'ye Açılıyor

Geçtiğimiz saatlerde yapılan açıklamaya göre The Pokémon Company International, Türkiye pazarında önemli bir açılım gerçekleştirecek. Bu süreç ise Pokemon'un son oyunlarına gelen Türkçe dil desteği ile başlayacak. Öncelikler bu ay içerisinde Pokemon serisinin son oyunlarından Pokemon Unite'e Türkçe dil desteği gelecek. Şubat ayı içerisinde de Pokemon GO'ya Türkçe dil desteği gelecek.

Elbette Türkiye'ye açılma süreci böyle kalmayacak. The Pokémon Company International'ın Türkiye'ye vereceği destek, yerelleştirilmiş uygulamalar ve ürünler ile 2022 ve sonrasında büyüyerek devam edecek.

Firmanın Kıdemli Pazarlama Müdürü Peter Murphy, The Pokémon Company International'ın yeni açılımından duyduğu heyecanı "Bugünden başlayarak Pokémon markasını Türkiye'ye açmaktan; dünyaca bilinen, sevilen Pokémon karakterlerini ve dünyasını hayranlarımıza her zamankinden daha erişilebilir kılmaktan dolayı son derece heyecanlıyız. Pokémon markasını dünyanın dört bir yanına taşıma hedefimize bugün de yeni bir pazara açılarak devam ediyoruz. Bu sayede hem Pokémon dünyasını daha önce deneyimlemiş hem de bu dünyaya ilk kez adım atacak yeni hayranlarımıza ulaşma şansı elde edeceğiz. Bu açılımın yaratacağı yeni fırsatlar için son derece heyecanlıyız. Yeni gelişmelerin yanı sıra 2022 ve sonrasında çıkacak ürünlerimizi sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz."sözleriyle dile getirdi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim