Anlık Bildirim

PS Plus abonelerine Eylül 2023'te verilecek ücretsiz oyunlar belli oldu

PlayStation Plus kütüphanesine Eylül ayında eklenecek ücretsiz oyunlar belli oldu. Peki Sony'nin en alt abonelik katmanında neler var? İşte Eylül ayının PS Plus Essential oyunları... 
PS Plus Eylül 2023 oyunları belli oldu! Tam Boyutta Gör
Sony'nin abonelik hizmeti Playstation Plus, yepyeni oyunlarla genişlemeye devam ediyor. Bildiğiniz gibi bu hizmet, PS Plus Essential, Extra ve Deluxe olmak üzere üç farklı katmana ayrıldı ve her ay yeni oyunların eklendiği bir oyun kütüphanesi sunuyor. Son olarak Eylül ayında PlayStation Plus Essential kütüphanesine eklenecek ücretsiz oyunlar açıklandı.

Playstation Plus Eylül 2023 oyunları belli oldu

Hatırlayacak olursak geçtiğimiz Ağustos ayında PlayStation Plus'ın en alt abonelik planı olan, yani bizlerin klasik PS Plus aboneliği olarak bildiği PS Plus Essential katmanına, PGA Tour 2K23Dreams ve Death's Door olmak üzere üç farklı yapım eklenmişti. Eylül ayında ise PS Plus kütüphanesine, Saint Row, Black Desert - Traveler Edition ve Generation Zero olmak üzere üç yeni oyun eklenecek.

Bu üç oyunun yalnızca PS Plus Essential için geçerli olduğunu belirtelim. PS Plus Extra ve Deluxe oyunlarının ise 5 Eylül'de açıklanması bekleniyor. Peki bu oyunlar hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

PS Plus Essential ücretsiz oyunları

  • Saints Row
  • Black Desert - Traveler Edition
  • Generation Zero
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim