Anlık Bildirim

PS5 ilk 4 haftasında 3.4 milyon sattı; 2021'de 18 milyona ulaşması bekleniyor

Sony'nin geçtiğimiz ay piyasaya sürdüğü PlayStation 5, ilk 4 haftasında toplamda 3.4 milyon adet satmış bulunuyor. 2021 yılı içerisinde ise bu sayının 18 milyona yaklaşması bekleniyor.

PS5 ilk 4 haftasında 3.4 milyon sattı; 2021'de 18 milyona ulaşması bekleniyor

2020 yılının oyuncular adına en büyük olaylarından biri şüphesiz yeni nesil konsolların çıkışı oldu. Sony'nin yeni nesil konsolu PlayStation 5 ise geçtiğimiz tüm dünyada çıkışını yaptı. Ancak ne yazık ki hala bir stok sıkıntısı çekiyor.

Geçtiğimiz saatlerde Digitimes'ın yayınladığı rapora göre PlayStation 5 tüm dünyada ilk 4 hafta içerisinde toplamda 3.4 milyon adet satış yapmış. Ayrıca konsolun 2021 yılı içerisinde yapılacak satışlar ile birlikte toplamda 16.8 milyon ve 18 milyon adet arasında bir satış sayısına ulaşması bekleniyor. 

Konsolun CPU'sunu üreten AMD'nin bildirdiğine göre 2021 yılında konsolun üretimi arttırılacak. PlayStation 5 şu anda Türkiye de dahil olmak üzere hiçbir ülkede bulunamıyor. Yalnızca spotçularda bulunabiliyor ancak onlar da abartı fiyatlara satıyorlar. 

Geçtiğimiz günlerde de Amazon.com.tr'de iki gün üst üste siparişe açılmıştı konsol ancak saniyeler içinde tükendi. Az sayıda stok bulunması elbette tüm dünyadaki sıkıntının ana sebebi. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3279 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
PS 5, ps5 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim