Anlık Bildirim

PS5'in FPS hayatta kalma türündeki yeni özel oyunu Abandoned duyuruldu

Sony'nin yeni nesil konsolu PlayStation 5 için birinci şahıs bakış açısına sahip hayatta kalma oyunu duyuruldu. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

PS5'in FPS hayatta kalma türündeki yeni özel oyunu Abandoned duyuruldu Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Sony'nin yaptığı, geliştiriciliğini ise Hollanda'da kurulan Blue Box Game Studios'un yaptığı birinci şahıs bakış açısına sahip hayatta kalma oyunu Abandoned, PlayStation 5 için duyuruldu.

PlayStation 5' özel yeni oyun olan Abondoned temelde birinci şahıs bakış açısına sahip hayatta kalma korku oyunu. Oyun fazlasıyla detaylı bir açık dünya sunacağını vaat ediyor. Oyun ile ilgili paylaşılan ilk detaylar şu şekilde:

  • Hikaye

Oyun, garip bir ormanda uyanan Jason Longfield isimli ana karakterin hikayesine odaklanıyor. Ormana nasıl gittiğini hatırlamayan Jason bir sonra karanlık bir amaç için kaçırıldığını fark eder. Oyundaki asıl amacınız da hayatta kalıp ormandan kaçmak.

  • Gerçekçi Karakter Etkileşimi

Oyundaki her olayın karakter üzerinde bir etkisi var. Örneğin Jason koştuktan sonra veya korktuğunda nefessiz kalırsa hedef almak zorlaşacak. Silah kullanımı da bir hayli gerçekçi olacak. 

  • DualSense

Oyunla etkileşimi arttırabilmek için PlayStation 5 kontrolcüsü DualSense'in özelliklerini de kullanacak. Oyuncular oyunda her etkileşimi kontrolcü sayesidne hissedebilecek. 

  • PlayStation 5'in Gücü

Oyun doğal 4K çözünürlükte 60 FPS vermeyi hedefliyor. Ayrıca gerçekçi grafikler, düzgün karakter animasyonları ve minimum yükleme süreleri vaat ediliyor.

Abandoned, bu yılın son aylarında PlayStation 5 için özel olarak yayınlanacak. Duyuru videosunu aşağıda bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim